Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Macja në ëndërr

 
Macja në ëndërr, Macja ne enderr komentimi, Maqoku ne enderr komentimi, shpjegimi
Macja në ëndërr

 

Macja paraqet botën e brendshme të njeriut në veçanti botën e pavetëdijshme.Pikërisht nëpër mes kësaj ëndrres mund ta rinjohësh botën tënde të brendshme,veset,instinktin dhe dilemat e saja konfliktuoze.Aty paraqiten vetite e tua të fshehta që tregohen mjaft agresive dhe të ngatshëme për të sulmuar. 

Macja simbolizon një frymë të pavarur, seksualitetin femëror, krijimtarisë,fuqine,shoqerine,misteriozen,te panjohuren etj
Macja mund te perfaqesoje deshiren dhe nevojen per me shume shoqeri intime.
Macja mund të tregojnë se dikush është duke u mashtrues ose të pabesë ndaj teje.
 • Nese macja eshte agresive, atëherë kjo tregon se keni probleme me aspektin femëror të vetes.Endrra mund te jete metafore se dikush eshte i lig me ju dhe me qellim te keq ndaj jush.
 • Në qoftë se keni frikë nga macja në ëndërr tuaj, atëherë kjo tregon se ju jeni të frikësuar nga aspekti femeror i vetes.
 • Një mace pa bisht,atëherë kjo nënkupton një humbje e pavarësisë dhe mungese e autonomisë.
 • Nese macja ju kafshon,endrra tregon per nje femer te pangopur e cila vetem merr por nuk jep.Jeni duke shprehur disa frikëra apo zhgënjiem sidomos kur diçka nuk është duke shkuar sipas planifikimit.
 • Nese macja ju gervisht me thonj,tregon se keni ndenja te kercenuara. një mace e zezë në ëndërr tuaj, tregon se jeni duke përjetuar disa frikë në përdorimin e aftësive tuaja psikike dhe të besuarit në intuita juaj.
 • Një mace e zezë në ëndërr tuaj, tregon se jeni duke përjetuar frikë në përdorimin e aftësive tuaja psikike dhe të besuarit në intuitentjuaj.Macja e zeze zakonisht eshte simbol i fatit te keq.Nese macja e zeze eshte e ashper ndaj jush tregon se ju nuk doni ta pranoni ate qe intuita juaj eshte duke u perpjekur tju tregoje.Mos e injoroni intuiten tuaj.Endrra ju sugjeron te mos kini frike te perballeni me situaten.
 • Nje mace e bardhe ne enderr tregon per kohe te veshtira.Pengesa te pademshme.Dhe se ju ndjeni nje afeksion te madh per dike ne jeten reale.
 • Nje mace dy-ngjyreshe tregon per ndjenja passionante.
 • Nese po ushqeni nje mace ne enderr,tregon kenaqesi seksuale dhe plotesim
 • Nese ndihmoni nje mace ne rrezik tregon per dobesi dhe nevoje per ndihme.Ju mund te keni ndjenja emocionale apo seksuale te pambrojtura.
 • Shikoni nje mace te lahet, tregon se ka ardhur koha te pastroni veten veprimet tuaja dhe te merrni pergjegjesi per veten.
 • Nje mace e bukur dhe e forte ,tregon per natyren tuaj inteligjente dhe qendrim te drejte ne syte e te tjereve...nje mace e forte tregon se nje situate do ti jepni nje zgjidhje te drejte.
 • Nje kotele e vogel tregon per natyren tuaj te papjekurdhe disi naive.
 • Nje mace e dobet dhe e piset do te thote lajme te keqija nga njerez qe ju kane munguar ose nuk i keni pare prej kohesh.Nje mik mund te jete i semure apo ne prag te vdekjes...por nese macja te largohet nga syte endrra sugjeron sherim dhe rikuperim shendetsor pas nje semundje te gjate dhe te vazhdueshme te ndonje miku tend.Kjo enderr mund te tregoj se ju mund te jeni viktime e ligesive te te tjreve.
 • Nje mace te mjaullije,tregonndoshta papergjegjshmeria juaj po ju sugjeron qe ju te jeni me te sigurt ne jeten e perditshme.Tregon gjithashtu se nje mik i rreme punon kundra jush per te te ulur reputacionin.
 • Nje tufe me mace ,tregon per mashtrime dhe tradheti,ne mendje mbani koncepte te gabuara.Ju duhet te zgjoheni dhe te beni shume gjera per te transformuar personalitetin tuaj dhe mos te beni gabime qesharake.
 • Nje mace e ngordhur tregon per poshterim dhe perbuzje dhe nje pozite inferiore.Kjo situate do tju beje te humbisni kurajon
 • Nese shohim një mace dhe gjarpër në marrëdhënie miqësore nënkupton fillimin e një luftë të zemëruar.Endrra tregon se një armik kerkon te gjeje disa sekrete prej jush dhe ti perdore ato kundra jush,Endrra ju sugjeron te jeni me te fshehte dhe me te matur me privatesine tende.
loading...

 
Macja në ëndërr, Macja ne enderr komentimi, Maqoku ne enderr komentimi, shpjegimi
Macja në ëndërr

 

Macja paraqet botën e brendshme të njeriut në veçanti botën e pavetëdijshme.Pikërisht nëpër mes kësaj ëndrres mund ta rinjohësh botën tënde të brendshme,veset,instinktin dhe dilemat e saja konfliktuoze.Aty paraqiten vetite e tua të fshehta që tregohen mjaft agresive dhe të ngatshëme për të sulmuar. 

Macja simbolizon një frymë të pavarur, seksualitetin femëror, krijimtarisë,fuqine,shoqerine,misteriozen,te panjohuren etj
Macja mund te perfaqesoje deshiren dhe nevojen per me shume shoqeri intime.
Macja mund të tregojnë se dikush është duke u mashtrues ose të pabesë ndaj teje.
 • Nese macja eshte agresive, atëherë kjo tregon se keni probleme me aspektin femëror të vetes.Endrra mund te jete metafore se dikush eshte i lig me ju dhe me qellim te keq ndaj jush.
 • Në qoftë se keni frikë nga macja në ëndërr tuaj, atëherë kjo tregon se ju jeni të frikësuar nga aspekti femeror i vetes.
 • Një mace pa bisht,atëherë kjo nënkupton një humbje e pavarësisë dhe mungese e autonomisë.
 • Nese macja ju kafshon,endrra tregon per nje femer te pangopur e cila vetem merr por nuk jep.Jeni duke shprehur disa frikëra apo zhgënjiem sidomos kur diçka nuk është duke shkuar sipas planifikimit.
 • Nese macja ju gervisht me thonj,tregon se keni ndenja te kercenuara. një mace e zezë në ëndërr tuaj, tregon se jeni duke përjetuar disa frikë në përdorimin e aftësive tuaja psikike dhe të besuarit në intuita juaj.
 • Një mace e zezë në ëndërr tuaj, tregon se jeni duke përjetuar frikë në përdorimin e aftësive tuaja psikike dhe të besuarit në intuitentjuaj.Macja e zeze zakonisht eshte simbol i fatit te keq.Nese macja e zeze eshte e ashper ndaj jush tregon se ju nuk doni ta pranoni ate qe intuita juaj eshte duke u perpjekur tju tregoje.Mos e injoroni intuiten tuaj.Endrra ju sugjeron te mos kini frike te perballeni me situaten.
 • Nje mace e bardhe ne enderr tregon per kohe te veshtira.Pengesa te pademshme.Dhe se ju ndjeni nje afeksion te madh per dike ne jeten reale.
 • Nje mace dy-ngjyreshe tregon per ndjenja passionante.
 • Nese po ushqeni nje mace ne enderr,tregon kenaqesi seksuale dhe plotesim
 • Nese ndihmoni nje mace ne rrezik tregon per dobesi dhe nevoje per ndihme.Ju mund te keni ndjenja emocionale apo seksuale te pambrojtura.
 • Shikoni nje mace te lahet, tregon se ka ardhur koha te pastroni veten veprimet tuaja dhe te merrni pergjegjesi per veten.
 • Nje mace e bukur dhe e forte ,tregon per natyren tuaj inteligjente dhe qendrim te drejte ne syte e te tjereve...nje mace e forte tregon se nje situate do ti jepni nje zgjidhje te drejte.
 • Nje kotele e vogel tregon per natyren tuaj te papjekurdhe disi naive.
 • Nje mace e dobet dhe e piset do te thote lajme te keqija nga njerez qe ju kane munguar ose nuk i keni pare prej kohesh.Nje mik mund te jete i semure apo ne prag te vdekjes...por nese macja te largohet nga syte endrra sugjeron sherim dhe rikuperim shendetsor pas nje semundje te gjate dhe te vazhdueshme te ndonje miku tend.Kjo enderr mund te tregoj se ju mund te jeni viktime e ligesive te te tjreve.
 • Nje mace te mjaullije,tregonndoshta papergjegjshmeria juaj po ju sugjeron qe ju te jeni me te sigurt ne jeten e perditshme.Tregon gjithashtu se nje mik i rreme punon kundra jush per te te ulur reputacionin.
 • Nje tufe me mace ,tregon per mashtrime dhe tradheti,ne mendje mbani koncepte te gabuara.Ju duhet te zgjoheni dhe te beni shume gjera per te transformuar personalitetin tuaj dhe mos te beni gabime qesharake.
 • Nje mace e ngordhur tregon per poshterim dhe perbuzje dhe nje pozite inferiore.Kjo situate do tju beje te humbisni kurajon
 • Nese shohim një mace dhe gjarpër në marrëdhënie miqësore nënkupton fillimin e një luftë të zemëruar.Endrra tregon se një armik kerkon te gjeje disa sekrete prej jush dhe ti perdore ato kundra jush,Endrra ju sugjeron te jeni me te fshehte dhe me te matur me privatesine tende.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat