Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Frika në ëndërr - komentimi i ëndrrave sipas islamit ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Frika në ëndërr - komentimi i ëndrrave sipas islamit

''Kush sheh frike ne enderr, kjo aludon per siguri, bazuar ne fjalen e Allahut: ''E ne vend te frikes Ai do t'u dhuroje siguri.'' (Nur 55)

Njeri prej komentuesve te enderrave ka thene: ''Kam deshire te shoh ne enderr se frikesohem. Une kete e kam provuar disa here dhe e kam pare fundin e saj vetem se me te mira, siguri, triumf, dhe arritje te qellimeve.''

Ka thene gjithashtu: ''Frika eshte shpetim prej popullit zullumqar, bazuar ne fjalen e Allahut: ''E ai doli prej aty i frikesuar e duke pritur (se c'po ndodh) dhe tha: ''O Zoti im, me shpeto prej popullit zullumqar.'' (Kasas 21) (Komentoi Husejn Es-Serraxh)
       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •