Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Dhëmbët në ëndërr-komentimi i ëndrrave

Të ëndërrosh duke të rënë dhëmbët është e tmerrshme dhe në shumicën e rasteve ngulet thellë në mendjën tonë.

Një nga shumë teori që kjo ëndërr është pasqyrim i zhgënjimit rreth dukjes suaj dhe brenga se si të tjerët ju shohin juve. Ne jetojmë në një botë e cila shkakton stres të tmerrshëm në pamje të jashtme dhe dhëmbët kanë një rol të stërmadh. Ne i përdorim dhëmbët (buzëqeshjen) për flirtim, dhe për shprehjen e emocioneve. Pamja jonë është pjesë e rëndësishme e personalitetit tonë dhe marrim kohë që të dukemi tërheqës dhe të rëndësishëm.

Të ëndërrosh dhëmbët do të thotë të frikësoheni që do të jeni të sikletosur në situata të caktuara, ose mund të jeni shumë të preokupuar me brengën se si të tjerët perceptojnë pamjen tuaj. Ne i përdorim dhëmbet tonë për të përtypur, kafshuar etj, dhe në këtë ëndërr të lehtë rreth dhëmbëve mund të mendoni se ndjeheni të pambrojtur në raste te caktuara, pa shpresë ose i pa vënë re. Ju mund të ndjeheni i nënshtruar ose jo i barabartë në raste të caktuara.

Ëndërra rreth dhëmbëve mund të jetë shenjë e cila ju nevoitet që të ngriteni për vetën tuaj dhe të jeni me te sinqertë të shprehni opinionin tuaj në menyrë të vendosur. Ancient Greeks besonte se ëndërrimi rreth dhëmbëve ka të bëjë me vdekjën e ndonjë anëtari të familjës dhe tradita Kineze thot se do të humbë dhëmbët nëse gënjen.
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie