Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka kuptojmë me ndihmë urgjente mjekësore ?


Me ndihmë urgjente mjekësore kuptojmë zbatimin e ndihmës mjekësore në vendin e ngjarjes të të sëmurit apo të të lënduarit, gjatë transportit si dhe në institucionin shëndetësor përkatës, me qëllim të menjanimit të drejtpërdrejtë të shkaktarëve të rrezikut, që e keqësojnë gjendjen shëndetësore të sëmurit ose të lënduarit.

Çka kuptojmë me ndihmë urgjente mjekësore ?, qka eshte ndihma urgjente mjekesore, ndihma urgjente definiconi,urgjenca ne mjekesi,mjekesia dhe urgjenca,

Me ndihmë urgjente mjekësore kuptojmë zbatimin e ndihmës mjekësore në vendin e ngjarjes të të sëmurit apo të të lënduarit, gjatë transportit si dhe në institucionin shëndetësor përkatës, me qëllim të menjanimit të drejtpërdrejtë të shkaktarëve të rrezikut, që e keqësojnë gjendjen shëndetësore të sëmurit ose të lënduarit.

Çka kuptojmë me ndihmë urgjente mjekësore ?, qka eshte ndihma urgjente mjekesore, ndihma urgjente definiconi,urgjenca ne mjekesi,mjekesia dhe urgjenca,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat