Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është virulenca ?


Çka është virulenca ?

Me virulencë kuptojmë aftësinë e një mikroorganizmi për të depërtuar në organizmin e makroorganizmit ku shumohet dhe i paralizon forcat mbrojtëse të organizmit.    


ceshte virulenca, cka eshte virulenca, virulenca shqip, cfare eshte virulenca, cka kuptojme me virulence, qka quajme virulence, c'eshte virulenca, virulenca ne gjuhen shqipe, virulence shqip, cka dmth virulenca, 

Çka është virulenca ?

Me virulencë kuptojmë aftësinë e një mikroorganizmi për të depërtuar në organizmin e makroorganizmit ku shumohet dhe i paralizon forcat mbrojtëse të organizmit.    


ceshte virulenca, cka eshte virulenca, virulenca shqip, cfare eshte virulenca, cka kuptojme me virulence, qka quajme virulence, c'eshte virulenca, virulenca ne gjuhen shqipe, virulence shqip, cka dmth virulenca, 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat