Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vëllau im - vjershë nga Valon Osmani - Ferizaj


Vëllau im

Kam një vëlla të vogël
Është shumë simpatik
Ai kur qesh e qanë
Nënën e kërkon

Ende është i vogël
Të flasë ende s'di
Me dorën e vogël
Thotë fjalën e tij

Vjershë nga Valon Osmani - Ferizaj

vjersha per vellaun,vellau vjersha shqip,vjersha dhe poezi per vellane,vellezerit,poezi per vellezerit,vellauim im

Vëllau im

Kam një vëlla të vogël
Është shumë simpatik
Ai kur qesh e qanë
Nënën e kërkon

Ende është i vogël
Të flasë ende s'di
Me dorën e vogël
Thotë fjalën e tij

Vjershë nga Valon Osmani - Ferizaj

vjersha per vellaun,vellau vjersha shqip,vjersha dhe poezi per vellane,vellezerit,poezi per vellezerit,vellauim im
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat