Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është kombi ?

 Çka është kombi ?

Kombi është një tërësi e të gjithë banorëve të të njejtit shtet të të njejtit vend , që jetojnë nën të njejtin ligj dhe përdorin të njejtën gjuhë. 

Kombet mund të ndahen në kombe të kulturës dhe kombe të shtetit, në të tilla që mbështeten mbi një pasuri të caktuar kukturore që është përjetuar dikur bashkarisht dhe në të tillë që mbështeten më së shumti në fuqinë bashkuese të një historie e të një kushtetute të përbashkët politike. 

cka eshte kombi, cfare eshte kombi,ceshte kombi, qka eshte kombi, cfare eshte komb, qeshte kombi, perkufizimi i kombit, kombi shqip, kombi definicioni, definicioni per kombin, qka osht kombi, qeshte kombi, qfare eshte kombi, qka quajme komb, cfare quajm komb, ceshte komb
loading...
 Çka është kombi ?

Kombi është një tërësi e të gjithë banorëve të të njejtit shtet të të njejtit vend , që jetojnë nën të njejtin ligj dhe përdorin të njejtën gjuhë. 

Kombet mund të ndahen në kombe të kulturës dhe kombe të shtetit, në të tilla që mbështeten mbi një pasuri të caktuar kukturore që është përjetuar dikur bashkarisht dhe në të tillë që mbështeten më së shumti në fuqinë bashkuese të një historie e të një kushtetute të përbashkët politike. 

cka eshte kombi, cfare eshte kombi,ceshte kombi, qka eshte kombi, cfare eshte komb, qeshte kombi, perkufizimi i kombit, kombi shqip, kombi definicioni, definicioni per kombin, qka osht kombi, qeshte kombi, qfare eshte kombi, qka quajme komb, cfare quajm komb, ceshte komb
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat