Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dijetarët e selefit kanë thënë, tre veta janë më largëpamësit:


1. Vajza e Shuajbit e cila i thotë babait të saj : Merre Musën (alejhi selam) si punëtorë tonin sepse qenka besnik dhe qenka i fortë,
2. Sahibu Jusuf (Pronari i Jusufit alejhi selam) kur i është drejtuar gruas së vet i ka thënë: Kujdesu për të e bëjmë djalë tonin (e bëjmë birin tonë) për Jusufin aljehi selam,
3. Ebu Bekri radijAllahu anhu kur ka vendose që si Emir (Prijës) i muslimanëve të jetë Omeri radijAllahu anhu.

1. Vajza e Shuajbit e cila i thotë babait të saj : Merre Musën (alejhi selam) si punëtorë tonin sepse qenka besnik dhe qenka i fortë,
2. Sahibu Jusuf (Pronari i Jusufit alejhi selam) kur i është drejtuar gruas së vet i ka thënë: Kujdesu për të e bëjmë djalë tonin (e bëjmë birin tonë) për Jusufin aljehi selam,
3. Ebu Bekri radijAllahu anhu kur ka vendose që si Emir (Prijës) i muslimanëve të jetë Omeri radijAllahu anhu.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat