Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Për çfarë qëllimi bëhen fluturimet në hapësirë ? ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Për çfarë qëllimi bëhen fluturimet në hapësirë ?

Për çfarë qëllimi bëhen fluturimet në hapësirë ? 

Këto udhëtime kanë për qëllim të dërgojnë astronautë dhe pajisje për realizimin e programeve kryesisht shkencore,pra për eksplorim të hapësirës që na rrethon.
       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •