Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Një hadith për vdekjen...

Profeti (s.a.s.) ka porositur: “Kujtojeni shpesh vdekjen, sepse sjellja ndërmend e vdekjes e pastron njeriun nga mëkatet, e bën njeriun të distancohet nga kjo botë. Po qe se jeni i pasur dhe e kujtoni vdekjen, ju shpëton nga fatkeqësitë e pasurisë. Po qe se jeni i varfër, ju bën të kënaqur nga jeta!”
Profeti (s.a.s.) ka porositur: “Kujtojeni shpesh vdekjen, sepse sjellja ndërmend e vdekjes e pastron njeriun nga mëkatet, e bën njeriun të distancohet nga kjo botë. Po qe se jeni i pasur dhe e kujtoni vdekjen, ju shpëton nga fatkeqësitë e pasurisë. Po qe se jeni i varfër, ju bën të kënaqur nga jeta!”
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat