Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është ideja e veprёs letrare

Çka është ideja e veprёs letrare

Ide e veprёs letrare ёshtё mendimi kryesor qё buron prej ngjarjeve, tё cilat shkrimtari i shkruan nё vepёr.
 
Çdo vepёr letrare pёrmban njё ide, tё cilёn lexuesi mund ta zbёrthejё vetë, por vetёm duke u zhytur nё analizёn e saj. 

Kёshtu, duke lexuar romanin “Afёrdita” tё S. Spasses kuptojmё se ideja e atij romani ёshtё transformimi i njerёzve, çrrёnjosja e prapambeturisё, e cila arrihet nёpёrmjet tё arsimimit dhe edukimit tё njerёzve.

cka eshte ideja e vepres letrare, cka eshte ide, qka domethene ideja, ideja dhe vepra letrare, cila eshte ideja e romanit aferdita, ideja dhe spase, ceshte ideja letrare, çeshte ideja letrare,
loading...
Çka është ideja e veprёs letrare

Ide e veprёs letrare ёshtё mendimi kryesor qё buron prej ngjarjeve, tё cilat shkrimtari i shkruan nё vepёr.
 
Çdo vepёr letrare pёrmban njё ide, tё cilёn lexuesi mund ta zbёrthejё vetë, por vetёm duke u zhytur nё analizёn e saj. 

Kёshtu, duke lexuar romanin “Afёrdita” tё S. Spasses kuptojmё se ideja e atij romani ёshtё transformimi i njerёzve, çrrёnjosja e prapambeturisё, e cila arrihet nёpёrmjet tё arsimimit dhe edukimit tё njerёzve.

cka eshte ideja e vepres letrare, cka eshte ide, qka domethene ideja, ideja dhe vepra letrare, cila eshte ideja e romanit aferdita, ideja dhe spase, ceshte ideja letrare, çeshte ideja letrare,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat