Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është epidemia ?

Çka është epidemia ?

Epidemia është paraqitja e dy apo më shumë rasteve të një sëmundjeje ngjitëse të lidhura ngushtë mes vehte me kohën dhe territorin apo epidemia është rritja enorme e një sëmundje ngjitëse. 

cka eshte epidemia, cfare eshte epidemia, qka osht epidemia, c'eshte epidemia, ceshte epidemia, kuptimi i epidemise, epidemia definicioni, epidemi definicioni, fjala epidemi definicion, cfare eshte epidemi, epidemia shqip, epidemi shqip
loading...
Çka është epidemia ?

Epidemia është paraqitja e dy apo më shumë rasteve të një sëmundjeje ngjitëse të lidhura ngushtë mes vehte me kohën dhe territorin apo epidemia është rritja enorme e një sëmundje ngjitëse. 

cka eshte epidemia, cfare eshte epidemia, qka osht epidemia, c'eshte epidemia, ceshte epidemia, kuptimi i epidemise, epidemia definicioni, epidemi definicioni, fjala epidemi definicion, cfare eshte epidemi, epidemia shqip, epidemi shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat