Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është eideza ?

 Çka është eideza ?

Eideza është aftësia e personit për vrojtimin dhe mbajtjen mend në shkallë (nivel) shumë të lartë të personave, dukurive, objekteve dhe të ngjarjeve të përceptuara.
 
eng/en: eidetic

cfare eshte eideza,eideza shqip,cka quajme eideze,eideza,ceshte eideza,cka paraqet eideza,eideza eshte,cfare eshte eidez,cka eshte eidetik,ceshte eidetika,
 Çka është eideza ?

Eideza është aftësia e personit për vrojtimin dhe mbajtjen mend në shkallë (nivel) shumë të lartë të personave, dukurive, objekteve dhe të ngjarjeve të përceptuara.
 
eng/en: eidetic

cfare eshte eideza,eideza shqip,cka quajme eideze,eideza,ceshte eideza,cka paraqet eideza,eideza eshte,cfare eshte eidez,cka eshte eidetik,ceshte eidetika,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat