Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë shkaktarët e komës ?

Cilat janë shkaktarët e komës ?

Shkaktarët e komës janë:lezioni primar cerebral, sekondar nga një sëmundje sistemike, indukuar nga barërat.

koma,cilat jane shkaktaret e Komes,koma shqip,koma dhe shkaktaret e saj, koma shqip,nga kush perbehet koma, koma shqip,etiologjia,nga kush shkaktohet koma
Cilat janë shkaktarët e komës ?

Shkaktarët e komës janë:lezioni primar cerebral, sekondar nga një sëmundje sistemike, indukuar nga barërat.

koma,cilat jane shkaktaret e Komes,koma shqip,koma dhe shkaktaret e saj, koma shqip,nga kush perbehet koma, koma shqip,etiologjia,nga kush shkaktohet koma
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat