Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cili është qëllimi i terapisë fizikale ?


Cili është qëllimi i terapisë fizikale ?

Qëllimi i terapisë fizikale është ruajtja ose rikthimi i funksioneve të organeve dhe sistemeve të ndryshme e sidomos sistemit lokomotor.


qka eshte qellimi i terapise fizikale,kush eshte qellimi i terapise fizikale,terapia fizikale shqip

Cili është qëllimi i terapisë fizikale ?

Qëllimi i terapisë fizikale është ruajtja ose rikthimi i funksioneve të organeve dhe sistemeve të ndryshme e sidomos sistemit lokomotor.


qka eshte qellimi i terapise fizikale,kush eshte qellimi i terapise fizikale,terapia fizikale shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat