Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është E-Biznesi?


Çka është E-Biznesi?

E-Biznesi është përdorimi i teknologjisë së internetit për realizimin dhe fuqizimin e proceseve afariste,tregëtinë dhe bashkëpunimin elektronik ndërmjet organizatave, bashkëpunimin brenda organizatës dhe puna me shfrytëzuesit e shërbimeve.

ceshte e biznesi,cfare eshte e biznesi, cka eshte e biznesi, e biznesi shqip

Çka është E-Biznesi?

E-Biznesi është përdorimi i teknologjisë së internetit për realizimin dhe fuqizimin e proceseve afariste,tregëtinë dhe bashkëpunimin elektronik ndërmjet organizatave, bashkëpunimin brenda organizatës dhe puna me shfrytëzuesit e shërbimeve.

ceshte e biznesi,cfare eshte e biznesi, cka eshte e biznesi, e biznesi shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat