Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Shikimi i arshit në ëndërr(Komentimi i ëndrrave) ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Shikimi i arshit në ëndërr(Komentimi i ëndrrave)

Shikimi i arshit në ëndërr(Komentimi i ëndrrave)

Komentimi i Arshit bëhet në pesë forma: presidencë, ngritje, shkallë, krenari dhe post. Nëse njeriu e zgjat të shikuarit e Arshit duke mos u lodhur, ai do të qëndrojë gjatë në postin e tij.

arshit, qka eshte arshi, shikimi i arshit ne enderr, endrrat, komentimi i endrrave,vlerat e endrrave, endrrat dhe komentimi i tyre,
       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •