Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë partitë politike ?


Partitë politike janë organizata politike të cilat përfshijnë njerëz me ideologi të njejtë politike, të cilët përpiqen që sa më tepër të zgjerojnë qëllime të caktuara tërësore ose të pjesëshme për marrjen e pushtetit politik, gjer te e cila përpiqen të bijnë në radhë të parë me rruge legale demokratike, duke fituar shumicën e votave në zgjedhje (që nuk përjashtohet edhe rruga ilegale në rrethana të caktuara).

Partitë politike janë organizata të cilat luftojnë për marrjen e pushtetit politik me rrugë demokratike, që nëpërmjet tij të realizoj interesat dhe qëllimet e veta politike e tjera. 

cka jane partite politike, cfare jane partite politike, ceshte partia politike, qka jane partite politike, partite politike perkufizimi, partite politike shqip

Partitë politike janë organizata politike të cilat përfshijnë njerëz me ideologi të njejtë politike, të cilët përpiqen që sa më tepër të zgjerojnë qëllime të caktuara tërësore ose të pjesëshme për marrjen e pushtetit politik, gjer te e cila përpiqen të bijnë në radhë të parë me rruge legale demokratike, duke fituar shumicën e votave në zgjedhje (që nuk përjashtohet edhe rruga ilegale në rrethana të caktuara).

Partitë politike janë organizata të cilat luftojnë për marrjen e pushtetit politik me rrugë demokratike, që nëpërmjet tij të realizoj interesat dhe qëllimet e veta politike e tjera. 

cka jane partite politike, cfare jane partite politike, ceshte partia politike, qka jane partite politike, partite politike perkufizimi, partite politike shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat