Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është morali ?


 Çka është morali ?

Morali eshte forme e veprimtarise praktike te njeriut ndaj botes dhe ndaj njerzeve te tjere.

Pra, morali eshte grumbull normash qe caktojne se qka eshte e mire dhe qka eshte e keqe qe urdherojne te kryhet ajo qka eshte e mire dhe ndalojne ate qka eshte e keqe.

Morali ka të bëj me kërkesat dhe vlersimin e sjelljeve e të qendrimeve të cilat konsiderohen si të mira ose të kqija në një shoqëri.

 Moral do të thotë kur ti përshëndesim të njohurit të kemi kujdes të mos e pengojmë lëvizjen e të tjerëve të jemi të qetë etj.

cka eshte morali, ceshte morali, cfare eshte morali, cka quajm moral, morali shqip, qka kuptojme me moral, ceshte kuptimi i moralit, qka quajme moral, qeshte moral, morali perkufizimi, perkufizim morali

 Çka është morali ?

Morali eshte forme e veprimtarise praktike te njeriut ndaj botes dhe ndaj njerzeve te tjere.

Pra, morali eshte grumbull normash qe caktojne se qka eshte e mire dhe qka eshte e keqe qe urdherojne te kryhet ajo qka eshte e mire dhe ndalojne ate qka eshte e keqe.

Morali ka të bëj me kërkesat dhe vlersimin e sjelljeve e të qendrimeve të cilat konsiderohen si të mira ose të kqija në një shoqëri.

 Moral do të thotë kur ti përshëndesim të njohurit të kemi kujdes të mos e pengojmë lëvizjen e të tjerëve të jemi të qetë etj.

cka eshte morali, ceshte morali, cfare eshte morali, cka quajm moral, morali shqip, qka kuptojme me moral, ceshte kuptimi i moralit, qka quajme moral, qeshte moral, morali perkufizimi, perkufizim morali
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat