Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ditë dimri në fshatin tim


Ditë dimri në fshatin tim

Pas ditëve të ftohta e me shi, erdhën ditët me acardimrit, i cili e ka shtrirë pushtetin e vet deri në pranverë. Por bardhësisë së borës i gëzohen më së shumti fëmijët. Këtë stinë ata e pritën me padurim.

Shih edhe: Ese të ndryshme shqip

Një mëngjes më zgjoi një e trokitur e fortë në derën e shtëpisë.Vrapova me nxitim, edhe pse isha pakëz e frikësuar,dola të shihja se ç'po ndodhë.

Shih edhe: Si i kalova pushimet dimërore

Një pëlhurë e bardhë e kishte mbuluar tërë tokën. Atë ditë fshati im kishte marrë krejt pamje tjetër.

Mendova se mos ishte ndonjë ëndërr magjike imja apo një realitet.

Trokitjet në derë kishin qenë të shokëve e shoqeve të mia që kishin ardhur të më thërrisnin në lojë me topa bore. Por,duhet ta dimë një gjë: edhe loja duhet të ketë kufi. Duhet të mos e teprojmë  e të ftohemi. Për këtë merakosen prindërit tanë. Ata kanë dëshirë e lutje të madhe gjithnjë për shëndetin tonë.

Tanimë fjollat e dëborës binin palë-palë mbi tokë.

Dimri vazhdonte avazin e vetë kurse ne pas lojës duhet të strukemi brenda dhomavengrohta...

Shkruar nga: Biondina Musliu - Muzakaj

Postime të ngjashme:

Poezi per dimrin

Poezia me titull Dimri i trishtuar shkruar nga Lec Burgaj

Vjershë apo poezi për dimrin

Si i kalova pushimet dimërore - ese anglisht

Kur fillon dhe mbaron Dimri ?

Dimri i madh -(Analiza)

Dimri - poezi nga Liridon Hyseni

Çka është dimri ?

Analiza e veprës ''Dimri iku duke qarë'' nga Skënder Hasko

Kush e shkroi veprën '' Dimri i madh'' ?

 

 

 

 

 

 ese per dimrin,dimri ese,ese per stinen e dimrit,hartime per dimrin,dimri ne vendin tim ese,ese per dimrin,dimri ese,dimer ese dhe hartime,tregime per dimrin,ese dimri shqip,dimri ese shqip
loading...

Ditë dimri në fshatin tim

Pas ditëve të ftohta e me shi, erdhën ditët me acardimrit, i cili e ka shtrirë pushtetin e vet deri në pranverë. Por bardhësisë së borës i gëzohen më së shumti fëmijët. Këtë stinë ata e pritën me padurim.

Shih edhe: Ese të ndryshme shqip

Një mëngjes më zgjoi një e trokitur e fortë në derën e shtëpisë.Vrapova me nxitim, edhe pse isha pakëz e frikësuar,dola të shihja se ç'po ndodhë.

Shih edhe: Si i kalova pushimet dimërore

Një pëlhurë e bardhë e kishte mbuluar tërë tokën. Atë ditë fshati im kishte marrë krejt pamje tjetër.

Mendova se mos ishte ndonjë ëndërr magjike imja apo një realitet.

Trokitjet në derë kishin qenë të shokëve e shoqeve të mia që kishin ardhur të më thërrisnin në lojë me topa bore. Por,duhet ta dimë një gjë: edhe loja duhet të ketë kufi. Duhet të mos e teprojmë  e të ftohemi. Për këtë merakosen prindërit tanë. Ata kanë dëshirë e lutje të madhe gjithnjë për shëndetin tonë.

Tanimë fjollat e dëborës binin palë-palë mbi tokë.

Dimri vazhdonte avazin e vetë kurse ne pas lojës duhet të strukemi brenda dhomavengrohta...

Shkruar nga: Biondina Musliu - Muzakaj

Postime të ngjashme:

Poezi per dimrin

Poezia me titull Dimri i trishtuar shkruar nga Lec Burgaj

Vjershë apo poezi për dimrin

Si i kalova pushimet dimërore - ese anglisht

Kur fillon dhe mbaron Dimri ?

Dimri i madh -(Analiza)

Dimri - poezi nga Liridon Hyseni

Çka është dimri ?

Analiza e veprës ''Dimri iku duke qarë'' nga Skënder Hasko

Kush e shkroi veprën '' Dimri i madh'' ?

 

 

 

 

 

 ese per dimrin,dimri ese,ese per stinen e dimrit,hartime per dimrin,dimri ne vendin tim ese,ese per dimrin,dimri ese,dimer ese dhe hartime,tregime per dimrin,ese dimri shqip,dimri ese shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat