Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershë apo poezi për dimrin

Stina

Iku vjeshta
Me kaltërsi e diell
Solli ngjyrë pikëllimi
Te fëmijët menjëherë

Rrezet e diellit
Retë i mbuluan
Mjegull nga qielli
Vendin ka mbuluar

Kudo acar
Në çati e dritare
Ka ngrirë dhe bujku
Me dele në livadhe

Shkruar nga Alma Halimi

vjersha dimri,poezi dimrin,vjershe per dimrin,poezi per dimrin,vjersha dhe poezi per dimrin,dimri erdhi poezi,vjersha per dimer,vjersha per stinen e dimrit
Stina

Iku vjeshta
Me kaltërsi e diell
Solli ngjyrë pikëllimi
Te fëmijët menjëherë

Rrezet e diellit
Retë i mbuluan
Mjegull nga qielli
Vendin ka mbuluar

Kudo acar
Në çati e dritare
Ka ngrirë dhe bujku
Me dele në livadhe

Shkruar nga Alma Halimi

vjersha dimri,poezi dimrin,vjershe per dimrin,poezi per dimrin,vjersha dhe poezi per dimrin,dimri erdhi poezi,vjersha per dimer,vjersha per stinen e dimrit
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat