Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kur fillon dhe mbaron Dimri ?

Kur fillon dhe mbaron Dimri ?

Në gjysmërruzullin verior Dimri fillon me 22 dhjetor e mbaron me 21 mars.

Postime të ngjashme:

Kur fillon dhe mbaron Pranvera

Kur fillon dhe mbaron Vera

Kur fillon dhe mbaron Vjeshta
kur fillon dimri,dimri me cilen date fillon,kur mbaron dimni,dimri,me cilen date fillon dhe mbaron dimri,dimri kur fillon
Kur fillon dhe mbaron Dimri ?

Në gjysmërruzullin verior Dimri fillon me 22 dhjetor e mbaron me 21 mars.

Postime të ngjashme:

Kur fillon dhe mbaron Pranvera

Kur fillon dhe mbaron Vera

Kur fillon dhe mbaron Vjeshta
kur fillon dimri,dimri me cilen date fillon,kur mbaron dimni,dimri,me cilen date fillon dhe mbaron dimri,dimri kur fillon
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat