Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është dimri ?

 
Çka është dimri ?, Qka eshte dimri, Kur fillon dimri, Kur mbaron dimri, Stinet e vitit, Fillimi i dimrit, data kur fillon dhe mbaron dimri,
Dimri


Çka është dimri ?

Dimri është stina e katërt dhe më e ftohtë e vitit, që vjen pas vjeshtës.

Në gjysmërruzullin verior fillon me 22 dhjetor e mbaron me 21 mars.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,dimri,dimer,kur fillon dimri,dimri data e fillimit,kur eshte dimer


loading...
 
Çka është dimri ?, Qka eshte dimri, Kur fillon dimri, Kur mbaron dimri, Stinet e vitit, Fillimi i dimrit, data kur fillon dhe mbaron dimri,
Dimri


Çka është dimri ?

Dimri është stina e katërt dhe më e ftohtë e vitit, që vjen pas vjeshtës.

Në gjysmërruzullin verior fillon me 22 dhjetor e mbaron me 21 mars.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,dimri,dimer,kur fillon dimri,dimri data e fillimit,kur eshte dimer


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat