Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka eshte pushteti ?


Çka eshte pushteti ?

Pushteti eshte sundim politik i një klase, i një grupi shoqëror etj., që shprehet në të drejtën dhe mundësinë për të qeverisur shtetin, një krahinë, një rreth etj. nëpërmjet organeve të zgjedhura a të emëruara, kolegjiale a të përbëra nga një njeri i vetëm.

Pushteti eshte e drejta dhe mundësia që ka dikush për të urdhëruar dikë, për të vepruar ose për të ndikuar mbi dikë a mbi diçka; fuqia që ka dikush a diçka.

qka eshte pushteti,cfare eshte pushteti,cka eshte pushteti,pushteti shqip,qka quajme pushteti,pushteti kuptimi,perkufizimi,definicioni,ceshte pushteti

Çka eshte pushteti ?

Pushteti eshte sundim politik i një klase, i një grupi shoqëror etj., që shprehet në të drejtën dhe mundësinë për të qeverisur shtetin, një krahinë, një rreth etj. nëpërmjet organeve të zgjedhura a të emëruara, kolegjiale a të përbëra nga një njeri i vetëm.

Pushteti eshte e drejta dhe mundësia që ka dikush për të urdhëruar dikë, për të vepruar ose për të ndikuar mbi dikë a mbi diçka; fuqia që ka dikush a diçka.

qka eshte pushteti,cfare eshte pushteti,cka eshte pushteti,pushteti shqip,qka quajme pushteti,pushteti kuptimi,perkufizimi,definicioni,ceshte pushteti
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat