Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Fëmija mëson atë që jeton

 Fëmija mëson atë që jeton

 Në qoftë se fëmija jeton me kritikën,
mëson të kundërshtojë.
Në qoftë se fëmija jeton me armiqësinë,
mëson të sulmojë.
Në qoftë se fëmija jeton talljen,
mëson të dyshojë.
Në qoftë se fëmija jeton me sharjet,
mëson të ndihet fajtor.
Në qoftë se fëmija jeton me tolerancën,
mëson të jetë i durueshëm.
Në qoftë se fëmija jeton me vlerësimin,
mëson të jetë i sigurt në vetvete.
Në qoftë se fëmija jeton me arsyen
mëson të respektojë të tjerët.
Në qoftë se fëmija jeton me drejtësinë,
mëson të jetë i ndershëm.
Në qoftë se fëmija jeton me sigurinë,
mëson të besojë.
Në qoftë se fëmija jeton me dashurinë,
mëson të kërkojë dhe të gjejë miqësi dhe dashuri në botë.
 Fëmija mëson atë që jeton

 Në qoftë se fëmija jeton me kritikën,
mëson të kundërshtojë.
Në qoftë se fëmija jeton me armiqësinë,
mëson të sulmojë.
Në qoftë se fëmija jeton talljen,
mëson të dyshojë.
Në qoftë se fëmija jeton me sharjet,
mëson të ndihet fajtor.
Në qoftë se fëmija jeton me tolerancën,
mëson të jetë i durueshëm.
Në qoftë se fëmija jeton me vlerësimin,
mëson të jetë i sigurt në vetvete.
Në qoftë se fëmija jeton me arsyen
mëson të respektojë të tjerët.
Në qoftë se fëmija jeton me drejtësinë,
mëson të jetë i ndershëm.
Në qoftë se fëmija jeton me sigurinë,
mëson të besojë.
Në qoftë se fëmija jeton me dashurinë,
mëson të kërkojë dhe të gjejë miqësi dhe dashuri në botë.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat