Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ag ApolloniShkrime nga Ag Apolloni si dhe shkrime për Ag Apollonin nga kritikë të ndryshëm

Akademik Rexhep QOSJA per librin "Zomb

Arti transpersonal i Eric Claptonit

DY FJALË PËR PËRSOSMËRINË

Filmi i Zenonit në kinemanë e Platonit

Hiperfiksioni poetik i Ag Apollonit

Letërsia është religjioni im

Libri “Drama” nga Ag Apolloni

Lunatiku i Lejlës

KËNGA E FUNDIT E MJELLMËS

Kur Edeni është ferr

Kur kursi i jetës bëhet diskurs i veprës

Madrigalet e Apollonit

Nga Pearl Harbor deri tek Obama

Një dashuri dhe shtatë faje

Një këmishë e ngushtë për Shekspirin

Një roman rock’n’roll

Parabola postmoderne

Poezi te botuara ne revisten “Sarajevske sveske”

Rilindja e religjionit

Ringjallja e “Jetës së re” ka qenë sfidë

Shkurt e shqip, apo shkel e shko

Teoria e Qarkut

This is it: Michael Jackson

Veriakët të shkelur si zezakët

Vdekja e lexuesit

Vlerësime per librin "Zomb"

Zezaku i bardhë

Zomb

Zomb – libër që të ndjell ta duash

ZOMB - një libër i veçantë dhe i denjë për çmim kombëtar 

Zhurma e Lornës

Ag Apolloni,viografia,jeta,shkrime,

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat