Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është folja ?

Çka është folja ?


Folja është pjesë e ndryshueshme e ligjëratës, e cila tregon një veprim.

Shih edhe:

Folja

Si ndryshon folja ?

A zgjedhohet folja ?

Zgjedhimi i foljes

Llojet e foljes

Çka janë foljet joveprore ?

Mënyrat e foljes

Çka janë foljet veprore ?

Cilat janë format e fjalisë ?

Çka tregojnë foljet veprore dhe joveprore ?

Forma, veta dhe numri i foljes

Çka tregojn mënyrat e foljes ?
ceshte folja, qka eshte folja, cfare eshte folja, cka eshte folja, c'eshte folja, qka osht folja
loading...
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat