Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Folja

Folja është pjesë e ndryshueshme e ligjëratës, e cila tregon një veprim.

Ajo zë vendin qëndror në fjali.


Folja zgjedhohet, i ka kategoritë e saj gramatikore. 


Shih edhe:

Çka është folja?


Si ndryshon folja ?


A zgjedhohet folja ?


Zgjedhimi i foljes


Llojet e foljes


Çka janë foljet joveprore ?


Mënyrat e foljes


Çka janë foljet veprore ?


Cilat janë format e fjalisë ?


Çka tregojnë foljet veprore dhe joveprore ?


Forma, veta dhe numri i foljes


Çka tregojn mënyrat e foljes ?
cka eshte folja,ceshte folja,folja shqip,kuptimi i foljes,cfare eshte folja,folje shqip 
Folja është pjesë e ndryshueshme e ligjëratës, e cila tregon një veprim.

Ajo zë vendin qëndror në fjali.


Folja zgjedhohet, i ka kategoritë e saj gramatikore. 


Shih edhe:

Çka është folja?


Si ndryshon folja ?


A zgjedhohet folja ?


Zgjedhimi i foljes


Llojet e foljes


Çka janë foljet joveprore ?


Mënyrat e foljes


Çka janë foljet veprore ?


Cilat janë format e fjalisë ?


Çka tregojnë foljet veprore dhe joveprore ?


Forma, veta dhe numri i foljes


Çka tregojn mënyrat e foljes ?
cka eshte folja,ceshte folja,folja shqip,kuptimi i foljes,cfare eshte folja,folje shqip 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat