Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Mënyrat e foljes

Dallojmë gjashtë lloje të mënyrave të foljes:
Mënyra dëftore;
Mënyra lidhore;
Mënyra kushtore;
Mënyra habitore;
Mënyra dëshirore;
Mënyra urdhërore.

menyrat e foljes,folja menyrat,menyrat e foljes, cilat jane menyrat e foljes, menyrat e foljes shqip,sa menyra te foljes i ka gjuha shqipe,gjuha shqipe menyrat e foljes,menyra e foljes shqip,cilat jane menyrat e foljes,folja dhe menyrat e saj gramatike,sa menyra i ka folja
Dallojmë gjashtë lloje të mënyrave të foljes:
Mënyra dëftore;
Mënyra lidhore;
Mënyra kushtore;
Mënyra habitore;
Mënyra dëshirore;
Mënyra urdhërore.

menyrat e foljes,folja menyrat,menyrat e foljes, cilat jane menyrat e foljes, menyrat e foljes shqip,sa menyra te foljes i ka gjuha shqipe,gjuha shqipe menyrat e foljes,menyra e foljes shqip,cilat jane menyrat e foljes,folja dhe menyrat e saj gramatike,sa menyra i ka folja
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat