Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Forma, veta dhe numri i foljes

• Folja mund të zgjedhohet në formën veprore (që tregon veprimin që e kryen ti) dhe në formën joveprore ( që tregon veprimin që kryen dikush tjetër mbi ty).

• Vetat klasifikohen në: vetën e parë, vetën e dytë dhe vetën e tretë në numrin njëjës (unë, ti ai/ajo) dhe shumës (ne, ju, ata/ato). 


cilat jane format e foljes,format e foljes,folja format,vetat e foljes shqip,forma e foljes shqip,forma veprore e foljes shqip,forma joveprore e foljes shqip,cka tregon forma veprore e foljes,cka tregon forma joveprore e foljes, cfare eshte forma veprore e foljes, cilat jane vetat e foljes, veta e pare e foljes, veta e dyte e foljes, veta e trete e foljes, numi i foljes, numri i foljes shqip 
• Folja mund të zgjedhohet në formën veprore (që tregon veprimin që e kryen ti) dhe në formën joveprore ( që tregon veprimin që kryen dikush tjetër mbi ty).

• Vetat klasifikohen në: vetën e parë, vetën e dytë dhe vetën e tretë në numrin njëjës (unë, ti ai/ajo) dhe shumës (ne, ju, ata/ato). 


cilat jane format e foljes,format e foljes,folja format,vetat e foljes shqip,forma e foljes shqip,forma veprore e foljes shqip,forma joveprore e foljes shqip,cka tregon forma veprore e foljes,cka tregon forma joveprore e foljes, cfare eshte forma veprore e foljes, cilat jane vetat e foljes, veta e pare e foljes, veta e dyte e foljes, veta e trete e foljes, numi i foljes, numri i foljes shqip 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat