Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pjesët e ndryshueshme të ligjëratës?

Pjesë të ndryshueshme të ligjëratës janë: emri, mbiemri, përemri, folja dhe numërori.
Pjesë të ndryshueshme të ligjëratës janë: emri, mbiemri, përemri, folja dhe numërori.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat