Skip to main content

Ese apo hartim për pranverën

pranvera pershkrim,pranvera referat,pranvera hartim,erdhi pranvera,erdhi pranvera hartim,hartim per pranveren,ese per pranveren,pranvera ese shqip,Hartim per stinen e pranveres,hartime te bukura per stinen e pranveres,ese e bukur per pranveren,pranvera ese shqip,ese ne shqip per pranveren ,pranvera ese
Ese apo hartim për pranverën

''Pranvera''


''Pranvera'' erdhi.Ditët tani janë më të gjata.Moti është më i ngrohtë.Borë ka vetë në maja të larta të bjeshkëve.

Tani në vend të borës shpesh bie shi.Përrojet dhe lumenjtë vërshojnë fushat dhe arat.

Nën kaçubat dalin lajmëtarët e pranverës- lulebora dhe vjollca.

Ariu zgjohet nga gjumi dimëror.

Fëmijët i gëzohen pranverës.Dalin në natyrë.Mbledhin lulelivadhe e fusha.Ato ua dhurojnë më të dashurve të tyre.Pyjet dhe ograjat gjallërojnë nga cicërima e zogjve.

Zogjtë shtegtarë vijnë nga viset e nxehta.Ata i bëjnë foletë për të vegjëlit e tyre.

Fushatpranverë janë plot bujq.Ata lëvrojnë arat.Nga puna e kopshtarit në pranverë kemi qepë,spinaq,sallatë e perime të tjera.

pranverë njerëzit veshin rroba të lehta.Ushqimi duhet të jetë më i pasur me pemë dhe perime.

Në këtë stinë çdo gjë lulëzon.


Shih edhe nje ese tjeter:'' Ese per pranveren''

Shkruar nga Rapitful

Ndalohet rreptësisht kopjimi dhe postimi në një faqe tjetër.

pranvera pershkrim,pranvera referat,pranvera hartim,erdhi pranvera,erdhi pranvera hartim,hartim per pranveren,ese per pranveren,pranvera ese shqip,Hartim per stinen e pranveres,hartime te bukura per stinen e pranveres,ese e bukur per pranveren,pranvera ese shqip,ese ne shqip per pranveren ,pranvera ese
loading...

Lexo edhe:

Postimet e fundit


Popular posts from this blog

Vjershe per 28 nentorin nga Suhejla Topojani - Kaçanik

28 Nëntori

Shumë zemra rënkonin
Shumë lotë pikonin
Shumë fëmijë u vranë
Vetëm se ishin shqiptarë.

Tani erdhi paqja
Tani erdhi liria
Gëzohemi të gjithë
Se erdhi Pavarësia.

Mirë se erdhe Pavarësi
Mirë se erdhe 28 Nëntor
Jemi të gëzuar të gjithë
Të bashkuar e unik

Vjershe apo poezi nga Suhejla Topojani - Kaçanik


vjersha per 28 nentorin,28 nentori vjersha shqip,vjersha dhe poezi per 28 nentorin,28 nentori poezi shqip,vjersha te bukura per 28 nentorin,pavaresine e Shqiperise,shqipnise,

Pranvera në vendin tim

''Pranvera''është një stinë e bukur ku natyra fillon të ngjallet e të gjelbërohet,moti fillon të ngrohet jetë e re fillon të afrohet.

Çdo mëngjes kur zgjohem kënaqem kur shikoj rrezet e diellit që bien në dritare dhe kënaqem poashtu kur dëgjoj cicërimën e zogjve.

Kjo stinë e gëzon çdokënd me gjallërinë dhe bukurinë e saj.

Zogjtëgëzohen shumë sepse tani e kanë më të lehtë jetën,ushqimin dhe strehimin.Disa prej tyre(zogjtë shtegtarë) kthehen nga vendet e largëta si: dallëndyshja,lejleku etj.

Bariu është shumë i gëzuar sepse tani ai ka ku ti kullos bagëtinë dhe ta ruaj më lehtë atë.

Bujku fillon ta mbjellë misrin,domatet,patatet e perime dhe pemë tjera të ndryshme që janë të nevojshme për jetesën e njeriut.

Unë e dua këtë stinë sepse është tejet e bukur dhe në mua ngjall dashuri dhe lumturi shpirtërore.


Lexo edhe nje ese tjeter: Ese per pranveren


Shkruar nga stafi Rapitful.

Ndalohet rreptesisht kopjimi dhe postimi ne nje faqe tjeter


Pranvera në vendin tim .Kjo eshte nje…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more