Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ese apo hartim për nënën -shkruar nga Diellëza Zharku -Kaçanik


                                        Nëna ime

Nënë, ti je freskia e shpirtit tim. Me ty edhe e pavlefshmja kapet me të rendësishmen. Ndihmë për zemrën time të cilësoj ty. 

Kur arrij të ndjej ngrohtësinë e frymëmarrjes tënde, më bën të kapem për gjethet e jetës, më bën pjesë të pendimeve për prapësitë që kam bërë ndonjëherë. Më zbukuron gëzimin tim me ndjenjën e flaktë që transmeton tek unë. Dorën time ma merr dhe fort ma shtrëngon, ku shfaq tek unë ndjenjë të habitur. 

Unë mundohem që të vazhdoj të luaj rolin tim, por më mbërthen frika dhe prapë ti je gjithçka për mua. 

Bashkohesh me mua si ushqim për shpirtin tim, shton tek unë masën e shpresës dhe dërgon dhuratën më të bukur që mund të të jap dikush, të ofron relaksin e zemrës dhe këtë e bën vetëm Ti, nëna ime, arsyeja e ekzistencës sime.
                                                                        
      Shkruar nga Diellëza Zharku - Kaçanik

ese per nenen,nena ese e bukur shqip,ese te bukura per nenen,hartime per mamin,hartim per nenen,nena ese shqip,hartime dhe ese per nenen,nena ese ne shqip


                                        Nëna ime

Nënë, ti je freskia e shpirtit tim. Me ty edhe e pavlefshmja kapet me të rendësishmen. Ndihmë për zemrën time të cilësoj ty. 

Kur arrij të ndjej ngrohtësinë e frymëmarrjes tënde, më bën të kapem për gjethet e jetës, më bën pjesë të pendimeve për prapësitë që kam bërë ndonjëherë. Më zbukuron gëzimin tim me ndjenjën e flaktë që transmeton tek unë. Dorën time ma merr dhe fort ma shtrëngon, ku shfaq tek unë ndjenjë të habitur. 

Unë mundohem që të vazhdoj të luaj rolin tim, por më mbërthen frika dhe prapë ti je gjithçka për mua. 

Bashkohesh me mua si ushqim për shpirtin tim, shton tek unë masën e shpresës dhe dërgon dhuratën më të bukur që mund të të jap dikush, të ofron relaksin e zemrës dhe këtë e bën vetëm Ti, nëna ime, arsyeja e ekzistencës sime.
                                                                        
      Shkruar nga Diellëza Zharku - Kaçanik

ese per nenen,nena ese e bukur shqip,ese te bukura per nenen,hartime per mamin,hartim per nenen,nena ese shqip,hartime dhe ese per nenen,nena ese ne shqip

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat