Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është zemra ?Zemra është organi qendror i sistemit të qarkullimit të gjakut te njeriu dhe të kafshët, në trajtën e një koni, muskulor me majë poshtë, që gjendet në anën e majtë të zgavrës të kraharorit në mes të mushkërive në pjesën e majtë e kraharorit. 

Ky organ i disa kafshëve që përdoret për ushqim. 

Sëmundjet më të vështira për t’u kuruar dhe që preknin njerëzit qoftë edhe në befasi lidhen pikërisht me këtë organ jetësor.

cka eshte zemra,cfare eshte zemra,zemra shqip,cka quajme zemer,qka eshte zemra,qfare eshte zemra,ceshte zemra,zemra ne shqip,


Zemra është organi qendror i sistemit të qarkullimit të gjakut te njeriu dhe të kafshët, në trajtën e një koni, muskulor me majë poshtë, që gjendet në anën e majtë të zgavrës të kraharorit në mes të mushkërive në pjesën e majtë e kraharorit. 

Ky organ i disa kafshëve që përdoret për ushqim. 

Sëmundjet më të vështira për t’u kuruar dhe që preknin njerëzit qoftë edhe në befasi lidhen pikërisht me këtë organ jetësor.

cka eshte zemra,cfare eshte zemra,zemra shqip,cka quajme zemer,qka eshte zemra,qfare eshte zemra,ceshte zemra,zemra ne shqip,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat