Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Poezia- Kujtim nga Zef Serembe-Koment për poezinë apo analizë letrare


Është poezi e cila qëndron në krye të erotikës shqiptare.

Dashurinë Serembe e shpreh nëpërmjet kujtimeve imagjinative të tij .

Në atë gjendje përderisa vetë poeti po fanitej gjen forcë të plotësojë portretin e dashurisë së tij që i kish vdekur duke krijuar iluzione se ,,vasha mu kthye nga tjetri dhe‟‟ , por kur e sheh autori gjendjen e tij përsëri bën kthesë në realitet duke thënë ,,sngrihet Bardhusha që te varri fle‟‟. 


Postime të ngjashme:

 

 Poezia- Kujtim nga Zef Serembe-Koment për poezinë apo analizë letrare,Kujtim Analiza,poezia kujtim analiza,poezia kujtim koment,koment per poezine kujtim nga Zef Serembe,Zef Serembe koment per poezine,koment per poezine kujtim,kujtim poezia,

Është poezi e cila qëndron në krye të erotikës shqiptare.

Dashurinë Serembe e shpreh nëpërmjet kujtimeve imagjinative të tij .

Në atë gjendje përderisa vetë poeti po fanitej gjen forcë të plotësojë portretin e dashurisë së tij që i kish vdekur duke krijuar iluzione se ,,vasha mu kthye nga tjetri dhe‟‟ , por kur e sheh autori gjendjen e tij përsëri bën kthesë në realitet duke thënë ,,sngrihet Bardhusha që te varri fle‟‟. 


Postime të ngjashme:

 

 Poezia- Kujtim nga Zef Serembe-Koment për poezinë apo analizë letrare,Kujtim Analiza,poezia kujtim analiza,poezia kujtim koment,koment per poezine kujtim nga Zef Serembe,Zef Serembe koment per poezine,koment per poezine kujtim,kujtim poezia,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat