Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Llojet e emrit

Dallojmë lloje të ndryshme të emrit:

Emrat e përgjithshëm dhe të përveçëm;


Emrat frymorë dhe jofrymorë;


Emrat konkretë dhe abstraktë;


Emrat e numërueshëm dhe të panumërueshëm;


Emrat përmbledhës dhe të lëndës


llojet e emrave,emri llojet,llojet e emrave,emrat llojet 
Dallojmë lloje të ndryshme të emrit:

Emrat e përgjithshëm dhe të përveçëm;


Emrat frymorë dhe jofrymorë;


Emrat konkretë dhe abstraktë;


Emrat e numërueshëm dhe të panumërueshëm;


Emrat përmbledhës dhe të lëndës


llojet e emrave,emri llojet,llojet e emrave,emrat llojet 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat