Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë emrat e numërueshëm dhe të panumërueshëm ?


• Emrat e numërueshëm janë emrat që tregojnë sende ose qenie që mund të numërohen: pulë, fshatar, macë etj.

• Emrat e panumërueshëm janë emrat që tregojnë sende që paraqiten si një masë e padallueshëm, si një lëndë e pandashme: oksigjen, hidrogjen, magnez etj.


cka jane emrat e numrueshem,cfare jane emrat e numrueshem dhe te panumrueshem,emrat shqip 

• Emrat e numërueshëm janë emrat që tregojnë sende ose qenie që mund të numërohen: pulë, fshatar, macë etj.

• Emrat e panumërueshëm janë emrat që tregojnë sende që paraqiten si një masë e padallueshëm, si një lëndë e pandashme: oksigjen, hidrogjen, magnez etj.


cka jane emrat e numrueshem,cfare jane emrat e numrueshem dhe te panumrueshem,emrat shqip 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat