Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë emrat frymorë dhe jofrymorë ?

Emrat frymorë janë emrat që tregojnë qenie të gjalla: vajzë, djalë, macë, luan etj.


Emrat jofrymorë janë emrat që tregojnë sende jo të gjalla: bankë, laps, libër, tabelë etj. 


cka jane emrat frymore,cjane emrat frymore,cfare jane emrat frymore,emrat frymore,qfare jane emrat frymore,cka jane emrat jofrymore,cfare jane emrat jofrymore,emrat frymore dhe jofrymore shqip,qka quajme emer frymore,cka jane emrat frymore dhe emrat jofrymore 
Emrat frymorë janë emrat që tregojnë qenie të gjalla: vajzë, djalë, macë, luan etj.


Emrat jofrymorë janë emrat që tregojnë sende jo të gjalla: bankë, laps, libër, tabelë etj. 


cka jane emrat frymore,cjane emrat frymore,cfare jane emrat frymore,emrat frymore,qfare jane emrat frymore,cka jane emrat jofrymore,cfare jane emrat jofrymore,emrat frymore dhe jofrymore shqip,qka quajme emer frymore,cka jane emrat frymore dhe emrat jofrymore 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat