Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cilat janë shenjat karakteristike të skizofrenisë ?

Cilat janë shenjat karakteristike të skizofrenisë ? 

Shenjat karakteristike të skizofrenisë janë: Autizmi, çrregulllimi i asociacioneve, çrregullimi i të menduarit, çrregullimi i vullnetit (ambivalenca),mospajtimi afektiv, atimia, anhormia, ataksioni intrapsiqik, apragmatizmi i jetës etj.

Lexo më shumë: Skizofrenia

shenjat e skizofrenise shqip,simptomat e skizofrenise,shizofrenise,shizofrenia simptomat shqip,
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie