Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ku gjendet vitamina B6 ose piridoksina ?


Burimet natyrore të vitaminës B6  përfaqësohen në llojet e të gjitha produkteve, por, megjithate, më shumë gjendet te maja, drithërat, mishi dhe organet e brendshme, veçanerisht mëlçia dhe qumështi (nga 0,2 - 0,7 mg%).

Lexo më shumë: Piridoksina apo vitamina B6  

ku gjendet vitamina B6,ne cilat ushqime gjendet vitamina B6, Vitamina B6 ne cfare ushqime gjendet,vitamina B6 ushqimet

Burimet natyrore të vitaminës B6  përfaqësohen në llojet e të gjitha produkteve, por, megjithate, më shumë gjendet te maja, drithërat, mishi dhe organet e brendshme, veçanerisht mëlçia dhe qumështi (nga 0,2 - 0,7 mg%).

Lexo më shumë: Piridoksina apo vitamina B6  

ku gjendet vitamina B6,ne cilat ushqime gjendet vitamina B6, Vitamina B6 ne cfare ushqime gjendet,vitamina B6 ushqimet
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat