Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është mëlçia

             Çka është mëlçia

Mëlqia është një organ i cili gjendet në abdomen dhe është i rëndësishem për jetë. 

Mëlçia kryen shum funksione të rëndësishme si:pastrimi i gjakut,detoksimi i barërave dhe helmeve,kontrolli i balancit të sheqerit dhe kolesterolit,formimi i faktorëve të mpikjes së gjakut dhe rigjenerimit të qelizave të reja të gjakut, tajimi i tëmthit etj.

Pra këto funksione të melçisë e bëjnë të qartë se melçia është si organ i rëndësishem dhe i pazëvendësueshëm.

Qelizat e dëmtuara të mëlçisë kanë aftësi të rigjenerohen shumë shpejtë.

Organizmi i njeriut duhet të ketë së paku 10% të melçisë për të mbijetuar. 

cka eshte melqia, cka eshte melcia, cfare eshte melqia, cfare eshte melcia, ceshte melcia, ceshte melqia, melqia definicioni, definicioni i melqise, melqia deficion, melqia shqip, melcia shqip, roli i melqise, roli i melcise, melcia dhe roli i saj, melçia dhe roli i saj, çka është melçia
             Çka është mëlçia

Mëlqia është një organ i cili gjendet në abdomen dhe është i rëndësishem për jetë. 

Mëlçia kryen shum funksione të rëndësishme si:pastrimi i gjakut,detoksimi i barërave dhe helmeve,kontrolli i balancit të sheqerit dhe kolesterolit,formimi i faktorëve të mpikjes së gjakut dhe rigjenerimit të qelizave të reja të gjakut, tajimi i tëmthit etj.

Pra këto funksione të melçisë e bëjnë të qartë se melçia është si organ i rëndësishem dhe i pazëvendësueshëm.

Qelizat e dëmtuara të mëlçisë kanë aftësi të rigjenerohen shumë shpejtë.

Organizmi i njeriut duhet të ketë së paku 10% të melçisë për të mbijetuar. 

cka eshte melqia, cka eshte melcia, cfare eshte melqia, cfare eshte melcia, ceshte melcia, ceshte melqia, melqia definicioni, definicioni i melqise, melqia deficion, melqia shqip, melcia shqip, roli i melqise, roli i melcise, melcia dhe roli i saj, melçia dhe roli i saj, çka është melçia
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat