Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershë apo poezi për atdheun shkruar nga Lum M. Halabaku


Atdheu

atdheun tim
Ka shumë banorë
Ata mbajnë pastërtinë
Në çdo qytet tonë

Ato qytete janë
Ferizaji, Prishtina
Theranda, Peja
Prizreni e shumë vende tjera
Prandaj atdheu im
Ka shumë vlera

vjersha per atdheun,vjershe per atdheun,poezi per atdheun,atdheu vjersha shqip,poezi dhe vjersha per atdheun,atdheu poezi shqip,vjersha dhe poezi te ndryshme per atdheun

Atdheu

atdheun tim
Ka shumë banorë
Ata mbajnë pastërtinë
Në çdo qytet tonë

Ato qytete janë
Ferizaji, Prishtina
Theranda, Peja
Prizreni e shumë vende tjera
Prandaj atdheu im
Ka shumë vlera

vjersha per atdheun,vjershe per atdheun,poezi per atdheun,atdheu vjersha shqip,poezi dhe vjersha per atdheun,atdheu poezi shqip,vjersha dhe poezi te ndryshme per atdheun
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat