Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është Skleroza Multiple ?


Skleroza Multiple është sëmundje e sistemit nervor qëndror , e cila paraqitet me ankesa dhe dhimbje të ndryshme, që paraqiten kohë pas kohe.

Ankesat tipike të kësaj sëmundje janë: ligështimi apo dobësimi në duar ose këmbë; ndjenja e të qenit të mpirë apo shtangur, dridhjet, artikulimi i paqartë dhe pengesa në shikim.

Në raste të shpeshta këto ankesa kalojnë vetvetiu pas një kohe por edhe mund të mbesin përjetë.

Lexo më shumë: Skleroza Multiple


Shih edhe:

Si diagnostikohet skleroza multiple ?

Cilat janë katër format e sklerozës multiple ?

Çka paraqet skleroza multiple, çka prek dhe si trajtohet ?

Çka është Skleroza Multiple ? ,Qka eshte skleroza multipe,ceshte skleroza multiple,skleroza multiple shqip,qfare eshte skleroza multipe

Skleroza Multiple është sëmundje e sistemit nervor qëndror , e cila paraqitet me ankesa dhe dhimbje të ndryshme, që paraqiten kohë pas kohe.

Ankesat tipike të kësaj sëmundje janë: ligështimi apo dobësimi në duar ose këmbë; ndjenja e të qenit të mpirë apo shtangur, dridhjet, artikulimi i paqartë dhe pengesa në shikim.

Në raste të shpeshta këto ankesa kalojnë vetvetiu pas një kohe por edhe mund të mbesin përjetë.

Lexo më shumë: Skleroza Multiple


Shih edhe:

Si diagnostikohet skleroza multiple ?

Cilat janë katër format e sklerozës multiple ?

Çka paraqet skleroza multiple, çka prek dhe si trajtohet ?

Çka është Skleroza Multiple ? ,Qka eshte skleroza multipe,ceshte skleroza multiple,skleroza multiple shqip,qfare eshte skleroza multipe
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi