Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë katër format e sklerozës multiple ?


Cilat janë katër format e sklerozës multiple ?

Katër format e sklerozës multiple janë:

1. Me keqësime dhe përmirësime.
2. Parësore progresive.
3. Dytësore progresive dhe
4. Progresive me keqësime.


Cilat janë katër format e sklerozës multiple ?,Skleroza multiple dhe format e saj,kush jane format e sklerozes multiple,sa forma i ka skleroza multiple,kush jane 4 format e sklerozes multiple,skleroza multiple dhe format e sajCilat janë katër format e sklerozës multiple ?

Katër format e sklerozës multiple janë:

1. Me keqësime dhe përmirësime.
2. Parësore progresive.
3. Dytësore progresive dhe
4. Progresive me keqësime.


Cilat janë katër format e sklerozës multiple ?,Skleroza multiple dhe format e saj,kush jane format e sklerozes multiple,sa forma i ka skleroza multiple,kush jane 4 format e sklerozes multiple,skleroza multiple dhe format e saj


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat