Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Afërdita - Sterjo Spasse (Analiza)


 Afërdita - Sterjo Spasse (Analiza),Analiza e romanit aferdita nga sterjo spasse,romani aferdita nga sterjo spasse,aferdita sterio spasse,subjekti,kuptimi,personazhet,ngjarja,ku zhvillohet ngjarja,tema,ideja,motivi
Afërdita - Sterjo Spasse (Analiza)


Tema: Romani ''Afërdita'' ka për temë kontributin e mësueses për edukimin dhe arsimimin e fshatarsisë.

Subjekti i romanit ''Afërdita'' :

Afërdita Skenderaj një mësuese fshati, në roman shpreh optimizmin, vullnetin e plotë dhe dëshirën e madhe për punë në përmirësimin e gjendjes edukative dhe arsimore të fshatarëve.

Ngjarja vendoset në dy fshatra Grykas dhe Pishas, të armiqësuar vite më parë, në te cilin punon Afërdita.

Pas shumë peripetive dhe mundimeve të shumta dhe të pakursyera ajo arrin me shumë sukses të kryej një mision shumë fisnik dhe të lartë duke bashkuar të dy fshatrat dhe duke zhdukur armiqësitë e moçme rreth një qëllimi të përbashkët dhe me ndihmën e tyre të madhe ndërton shkollën e re në mes dy fshatrave.

Figura e idealizuar e Afërditës bëri që të bëj jehonë të madhe në qarqet intelektuale dhe ky roman të luaj rol pozitiv në punën pedagogjike apo arsimore të mësuesvë.

Shih edhe:

Romani Pse - Sterjo Spasse

Qytetari, politikani dhe shtetiAfërdita - Sterjo Spasse (Analiza),Analiza e romanit aferdita nga sterjo spasse,romani aferdita nga sterjo spasse,aferdita sterio spasse,subjekti,kuptimi,personazhet,ngjarja,ku zhvillohet ngjarja,tema,ideja,motivi
loading...

 Afërdita - Sterjo Spasse (Analiza),Analiza e romanit aferdita nga sterjo spasse,romani aferdita nga sterjo spasse,aferdita sterio spasse,subjekti,kuptimi,personazhet,ngjarja,ku zhvillohet ngjarja,tema,ideja,motivi
Afërdita - Sterjo Spasse (Analiza)


Tema: Romani ''Afërdita'' ka për temë kontributin e mësueses për edukimin dhe arsimimin e fshatarsisë.

Subjekti i romanit ''Afërdita'' :

Afërdita Skenderaj një mësuese fshati, në roman shpreh optimizmin, vullnetin e plotë dhe dëshirën e madhe për punë në përmirësimin e gjendjes edukative dhe arsimore të fshatarëve.

Ngjarja vendoset në dy fshatra Grykas dhe Pishas, të armiqësuar vite më parë, në te cilin punon Afërdita.

Pas shumë peripetive dhe mundimeve të shumta dhe të pakursyera ajo arrin me shumë sukses të kryej një mision shumë fisnik dhe të lartë duke bashkuar të dy fshatrat dhe duke zhdukur armiqësitë e moçme rreth një qëllimi të përbashkët dhe me ndihmën e tyre të madhe ndërton shkollën e re në mes dy fshatrave.

Figura e idealizuar e Afërditës bëri që të bëj jehonë të madhe në qarqet intelektuale dhe ky roman të luaj rol pozitiv në punën pedagogjike apo arsimore të mësuesvë.

Shih edhe:

Romani Pse - Sterjo Spasse

Qytetari, politikani dhe shtetiAfërdita - Sterjo Spasse (Analiza),Analiza e romanit aferdita nga sterjo spasse,romani aferdita nga sterjo spasse,aferdita sterio spasse,subjekti,kuptimi,personazhet,ngjarja,ku zhvillohet ngjarja,tema,ideja,motivi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat