Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Gjenerali i ushtrisë së vdekur - Referat apo Analize

Gjenerali i ushtrise se vdekur,Analiza,Referat gjenerali i ushtrise se vdekur

Gjenerali i ushtrisë së vdekur është një roman i shkruar nga shkrimtari i mirënjohur shqiptar Ismail Kadare.

Shih një analizë më të gjërë të këtij romani: Gjenerali i ushtrisë së vdekur

Romani tregon ngjarje për një gjeneral italian, që është dërguar në Shqipëri me misionin për t'i gjetur eshtrat e ushtarëve italian që kishin vdekur  gjatë kohës së pushtimit të Shqipërisë.

Si detyrë kryesore e gjeneralit është kërkimi dhe gjetja e eshtrave të një koloneli të quajtur koloneli Z , i cili u zhduk pa gjurmë në një fshat të vogël shqiptar.

Rrethanat e zhdukjes së kolonelit Z e ndërlikojnë apo vështirësojnë shumë situatën.

Lexo biografinë e Ismail Kadare

Pas shumë mundimeve dhe kërkimeve  të kota prap se prap eshtrat a kolonelit Z nuk u gjetën.

Gjenerali i hedh eshtrat e kolonelit Z në humnerë dhe nga ai moment i prishë raportet me priftin.

Si përfundim gjenerali është i mundur në detyrën dhe misionin e tij, dhe në një moment dobësie shpirtërore dhe trupore vendos të maskojë apo ''zëvendësoj'' eshtrat e pagjetura të kolonelit Z me eshtrat e një ushtari të panjohur.


gjenerali i ushtrise se vdekur permbajtja,analiza,referat,vepra letrare,analiza dhe vepra letrare,permbledhje,personazhet,referat,analiza,Nje analize apo referat per romanin Gjenerali i ushtrise se vdekur, subjekti, ideja,motivi, personazhet,ngjarja,referati,kuptimi,permbajtja e romanit Gjenerali i ushtrise se vdekur,referat apo analize per vepren nga Ismail Kadare Gjenerali i ushtrise se Vdekur
Gjenerali i ushtrise se vdekur,Analiza,Referat gjenerali i ushtrise se vdekur

Gjenerali i ushtrisë së vdekur është një roman i shkruar nga shkrimtari i mirënjohur shqiptar Ismail Kadare.

Shih një analizë më të gjërë të këtij romani: Gjenerali i ushtrisë së vdekur

Romani tregon ngjarje për një gjeneral italian, që është dërguar në Shqipëri me misionin për t'i gjetur eshtrat e ushtarëve italian që kishin vdekur  gjatë kohës së pushtimit të Shqipërisë.

Si detyrë kryesore e gjeneralit është kërkimi dhe gjetja e eshtrave të një koloneli të quajtur koloneli Z , i cili u zhduk pa gjurmë në një fshat të vogël shqiptar.

Rrethanat e zhdukjes së kolonelit Z e ndërlikojnë apo vështirësojnë shumë situatën.

Lexo biografinë e Ismail Kadare

Pas shumë mundimeve dhe kërkimeve  të kota prap se prap eshtrat a kolonelit Z nuk u gjetën.

Gjenerali i hedh eshtrat e kolonelit Z në humnerë dhe nga ai moment i prishë raportet me priftin.

Si përfundim gjenerali është i mundur në detyrën dhe misionin e tij, dhe në një moment dobësie shpirtërore dhe trupore vendos të maskojë apo ''zëvendësoj'' eshtrat e pagjetura të kolonelit Z me eshtrat e një ushtari të panjohur.


gjenerali i ushtrise se vdekur permbajtja,analiza,referat,vepra letrare,analiza dhe vepra letrare,permbledhje,personazhet,referat,analiza,Nje analize apo referat per romanin Gjenerali i ushtrise se vdekur, subjekti, ideja,motivi, personazhet,ngjarja,referati,kuptimi,permbajtja e romanit Gjenerali i ushtrise se vdekur,referat apo analize per vepren nga Ismail Kadare Gjenerali i ushtrise se Vdekur
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi