Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ku dhe kur vdiq Faik Konica ?


Ku dhe kur vdiq Faik Konica ?

Faik Konica vdiq në Amerikë në vitin 1942.

Lexo më shumë: Faik Konica


kur vdic Faik Konica,faik konica ku vdic,ne cilin vend vdiq faik Konica,kur vdiq faik Konica
loading...

Ku dhe kur vdiq Faik Konica ?

Faik Konica vdiq në Amerikë në vitin 1942.

Lexo më shumë: Faik Konica


kur vdic Faik Konica,faik konica ku vdic,ne cilin vend vdiq faik Konica,kur vdiq faik Konica
loading...

Related Posts :



Namazi

Syzat