Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Prokariotë quhen ?

Prokariotë quhen ?

Prokariotë quhen organizmat njëqelizorë te të cilët bërthama ende nuk është plotësisht e diferencuar.

cka jane qelizat prokariote,qelizat prokariote jane,qelize prokariote
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie