Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Bërthama qelizoreBërthama është organela kryesore e qelizës dhe kontrollon proceset e të gjitha organeleve të tjera qelizore.
Ato e kanë materialin trashëgues në strukturat fijëzore të saj që quhen kromozome.
Secilin kromozom e ndërton molekula e ADN-së, segmentet e së cilës janë gjenet.
 berthama e qelizes,berthama qelizore,Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,cfare funksioni ka berthama qelizore,berthama qelizore roli i saj,cili eshte roli i berthames qelizore, cka jane kromozomet,kromozomi cka eshte,ceshte kromozomi,kromozomet shqip

Bërthama është organela kryesore e qelizës dhe kontrollon proceset e të gjitha organeleve të tjera qelizore.
Ato e kanë materialin trashëgues në strukturat fijëzore të saj që quhen kromozome.
Secilin kromozom e ndërton molekula e ADN-së, segmentet e së cilës janë gjenet.
 berthama e qelizes,berthama qelizore,Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,cfare funksioni ka berthama qelizore,berthama qelizore roli i saj,cili eshte roli i berthames qelizore, cka jane kromozomet,kromozomi cka eshte,ceshte kromozomi,kromozomet shqiploading...

Related Posts :Namazi

Syzat