Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është qeliza ?


Qeliza është njësia themelore e çdo organizmi të gjallë.

Ajo me ndërtimin e saj të thjeshtë i shfaq të gjitha karakteristikat e jetës: rritjen, këmbimin e materieve dhe të energjisë, ndjeshmërinë, shumimin dhe të tjera.

Organizmi i njeriut është i përbërë prej miliona qelizash dhe aktiviteti i tij i tërësishëm është rezultat i aktivitetit të qelizave të caktuara.

Materiet të cilat krijohen në organizmin e njeriut janë prodhim i qelizave.

cka eshte qeliza, ceshte qeliza, qka osht qeliza, cfare eshte qeliza, cili eshte roli i qelizes, cka eshte fjala qelize, c'eshte qeliza, definicioni i qelizes, qeliza definicioni
loading...

Qeliza është njësia themelore e çdo organizmi të gjallë.

Ajo me ndërtimin e saj të thjeshtë i shfaq të gjitha karakteristikat e jetës: rritjen, këmbimin e materieve dhe të energjisë, ndjeshmërinë, shumimin dhe të tjera.

Organizmi i njeriut është i përbërë prej miliona qelizash dhe aktiviteti i tij i tërësishëm është rezultat i aktivitetit të qelizave të caktuara.

Materiet të cilat krijohen në organizmin e njeriut janë prodhim i qelizave.

cka eshte qeliza, ceshte qeliza, qka osht qeliza, cfare eshte qeliza, cili eshte roli i qelizes, cka eshte fjala qelize, c'eshte qeliza, definicioni i qelizes, qeliza definicioni
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat